Hopp til innhold


Velkommen!
I våre lyse, fine butikklokaler i Verkstedveien 13 har vi en rikholdig ovnsutstilling med ovner fra både Jøtul, Scan og Ild. I tillegg leverer vi stålpiper og piperehabilitering fra Jøtul. Vi har garasjeporter fra Hørmann, vinduer fra Lyssand og Frekhaug, dører fra Diplomat, Tun og Scanflex samt trapper fra Hagen.
Vi har gleden av å tilby våre kunder «full pakke» med både levering, montering og garantier.
Velkommen innom for en hyggelig handel i Verkstedveien 13 på Løkkemyra!

ÅPNINGSTID:
Mandag     08:00-16:30
Tirsdag      08:00-16:30
Onsdag   08:00-16:30
Torsdag     08:00-18:00
Fredag     08:00-16:30
Lørdag    10:00-14:00
ANGÅENDE KORONAVIRUS
Kjære kunder og samarbeidspartnere!
Vi prøver å opprettholde normal drift i butikken og ute hos kunder, men følger situasjonen tett og gjør tiltak for begrensing av smitte.
I butikken vil du finne engangshansker til bruk ved kortbetaling, vi unngår å ta i mot kontanter, dørhåndtak og overflater klores jevnlig gjennom arbeidsdagen.
Vi holder minimum 1 meter avstand til våre kunder.
Husk at vi ogå kan kontaktes via telefon og e-post hvis du likevel ønsker å unngå butikken i disse tider, se etter kontaktinformasjon under fanen "Kontakt".
Angående hjemmebesøk fra våre håndtverkere:
Vi kontakter kunder før hjemmebesøk og avtaler tiltak. Eksempel på tiltak kan være å holde avstand, evt. kan kunde la være å være hjemme.
Våre ansatte er grundige med håndhygiene før og etter kundebesøk. 
Oppfordrer våre yrkeskolleger til lignende tiltak! 

BYENS BILLIGSTE TOMTER?
Vi har flotte tomter til salgs på Harpskaret på Frei. Tomtene ligger i et etablert barnevennlig boligområde. Tomtene ligger syd/nordvendt med fine sol/lysforhold og utsikt over Talgsjøen og ut mot Årsund. Gangavstand til badestrand og fine tur/rekreasjonsområder, samt nærhet til ridesenter. Ser mer info. her:
https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=140803263

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter